sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Yhdeksäs viikko

Viikkomme alkoi kauhua herättävällä baletin didaktiikan kokeelle. Valmistautuminen kokeeseen oli omalta osaltani jokseenkin puutteellista, mutta uskon selvinneeni kunnialla läpi. Lisäksi loppuviikosta kuvasimme kaikki syksyn aikana tehdyt balettisarjat ja katsomme ne ensi viikolla. Tarkoituksena on videon pohjalta arvioida omaa tekniikkaa ja bongata tiedostamattomia mokiansa.

Keskiviikkona kukin ryhmästämme piti esitelmän yhdestä suomalaisesta koreografista. Esitelmät olivat varsin avartavia, en ollut edes suurimman osan nimiä ikinä kuullut, joten aukko sivistyksestäni on nyt pinnallisin puolin paikattu.

Jazzia meillä oli viimeistä kertaa tällä lukukaudella ja sen tilalle pääsemme tanssimaan showta. Ensimmäisellä tunnilla tehtiin varsin haastavia hyppy- ja piruetti sarjoja eli tekemistä tämän lajissa riittää vielä pitkään.

Kaikilla tunneilla on tullut palautetta, että olemme kaikki kehittyneet syksyn aikana  paljon. En asiaan hirveästi ole kiinnittänyt huomiota, mutta ihana kuulla positiivista palautetta. Teemme myös koulun ulkopuolella kuntopiiriä kerran viikossa, mikä on super hyvä juttu. Yksin moinen rehkiminen olisi tylsää ja jäisi varmasti tekemättä, mutta tämän porukan kanssa edes kuntopiiri ei ole tylsää <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti