lauantai 17. syyskuuta 2016

Kolmannen viikon kokemuksia

Aurinkoinen syysaamu opistolla

Niin on sitten vierähtänyt kolmas kokonainen viikko opistolla. Tai itseni osalta vain kolmepäiväinen, koska syysflunssa pääsi yllättämään. Oli harmillista joutua olemaan tanssimatta. Onneksi pystyin kuitenkin katselemaan tunteja. Ja sooloa saattoi suunnitella sairastaessakin... :)

Markon maanantaitunnit jäivät itseltäni kokonaan välistä, mutta ensi viikolla pääsee taas opiskelemaan balettia ja didaktiikkaa. Helin tunneilla jatkettiin siitä, mihin opintojen alussa jäätiin: koordinaatiota, kehon käytön hahmottamista ja muutama uusi sarja muistettavaksi.
Flunssaisena seuraamassa tunteja

Jonkun verran huomaa jo kehitystäkin tapahtuneen omassa tekemisessä. Tottakai kunto kohoaa monien treenituntien myötä, mutta etenkin itse tanssiminen tuntuu menneen eteenpäin. Kaikki ovat varmasti jo nyt oppineet paljon. Keskustelimme heti opintojen alussa Helin kanssa jokaisen henkilökohtaisista tavoitteista. Sen myötä on ollut mahdollista keskittyä kunnolla juuri omiin kehityskohtiinsa.

Tällä viikolla alkoivat anatomian ja fysiologian tunnit. Lukeminen ja termien opettelu on kyllä ihan tervetullutta tekemistä ainakin itselleni. On mielenkiintoista ajatella tanssimista koko kehon kannalta ja koettaa hyödyntää uusia tietoja tanssitunneilla. Lihaksiin, luustoon ja koko elimistön toimintaan tutustumalla voi saada uudenlaista tuntumaa liikkumiseensa.
Anatomian kurssista (kuten myös didaktiikasta) on tulossa koe vielä ennen syyslomaa,  joten tekemistä ja lukemista kyllä riittää.

Anatomian alkeita

Viikot kuluvat nopeasti. Mutta ihmekös tuo, kun opiskeluryhmä on mukava ja oppitunnit todella hyviä. Koko ajan oppii uutta ja aiemmat tiedot syvenevät. Opintojen alku on ollut todella mielenkiintoinen ja innostava. Koetetaan edelleen nauttia joka hetkestä, niin haastavista kuin helpoistakin :)

Sumuinen syysaamu loi valoaan tanssisalin ikkunoista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti