lauantai 4. joulukuuta 2010

Neljästoista viikko

Maanantaina oli niin nätti päivä että nykytanssitunnin jälkeen siirryimme kuvaamaan ulos tanssielokuvaa. Vaikka oli pakkasta niin hypin sisävaatteissa ulkona Sarin kuvatessa tanssiani eri kulmista. Työskentely oli hauskaa vaikkakin oli hiukkasen kylmähkö. Otimme eri kuvakulmista samoja kohtauksia jotta editoidessa saamme mielenkiintoisemman näköisen elokuvan.
Kuvasimme myös biljardihuoneessa kun minä ja Emma pelattiin. Tuli kyllä todella laadukasta materiaalia, olemmehan parhaita pelaajia koko Suomessa.

Tiistaina pidimme kehonhuoltotunnin jossa teimme pilatesta pallon avulla. Nykyisin liikkeet ovat jo hiukan helpompia mikä on hauska yllätys. Tuntuu että on oppinut jotain ja kehittynyt. Vielä kun saisi hengityksen toimimaan.
Nykytanssitunnin lopulla kuvasimme sooloni jonka lähetämme Ouluun Arktiset askeleet -tapahtumaan. Ja sitten siirryimme ruokalaan kuvaamaan ruokalatanssia. Koko ruokala jäi katselemaan kuvauksiamme... Opetin vapaaehtoisille pienen tanssisarjan jonka sitten esitimme pariin otteeseen Sarin kuvatessa. Oli hauskaa!
Yhteisjazz tunnilla teimme esitystä. Emme ihan päässeet loppuun asti mutta on tässä vielä pari viikkoa aikaa saada esitys valmiiksi.

Keskiviikkona kuvasimme loput kohtaukset tanssielokuvaa varten. Materiaalia tuli yhteensä noin tunti joten siitä on sitten kiva alkaa editoimaan...
Teatteri-ilmaisussa harjoittelimme esitystäni. Kokeilimme erilaisia juttuja mitä voisin tehdä lavalla ja etsimme esitysvaatetusta. Myös s-kirjaimen sanomista harjoittelimme. On todella vaikea saada koko ikänsä käyttämän tyylin pois.
Illemmalla kävimme katsomassa English draman esityksen. Oli todella hyvä! Kaikki näytteli loistavasti ja tarina oli hyvä. Hyvin toteutettu!
Sitten juhlimaan pikkujouluja isommalla porukalla. Erittäin hauska ilta!

Torstaina päivä alkoi baletilla. Teimme tunnin ja lopputunnista kävimme läpi viime viikon tehtäväni nimetä baletin 10 perustankoliikettä.
Jazztunnilla näytin myöskin tehtävänä olleet pari omatekemää sarjaa. Muuten pidimme normaalin tunnin. Uutta loppusarjaa teimme.
Yhteis nykykansantanssi tunnilla harjoittelimme esitystä ja saimme valmiiksi. Parin viikon päästä esitykset. Naurettiin vähän että esityksissä esiintyy koko ajan samat neljä ihmistä (plus mun soolo). Katsojat kyllästyy :D

Ensi maanantaina on itsenäisyyspäivä. Hyvä Suomi! Sitten tiistaina taas kouluun. Editoimme elokuvaa ja tanssimme. Toivottavasti tulee hyvä viikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti