perjantai 17. joulukuuta 2010

Viimeinen viikko

Se oli sitten siinä. Tulee ikävä!

Maanantaina treenattiin normi tunnein. Nykäriä ja lattiabalettia.
Teimme tanssielokuvaa taas eteenpäin. Editoin itse biljardi kohtausta. Yllättävän hankalaa saada kaikki sopimaan.
Illemmalla harjoittelimme yhdessä dramalaisten kanssa tanssiesityksiämme. Pari muistikatkosta tuli kesken biisin, mutta muistimme lopulta. Onneksi.

Tiistaina tehtiin pilatesta aamulla. Pikkupallon ja kuminauhan kanssa. Rankkaa. Kävimme myös läpi liikkeiden nimiä ja erilaisia venytyksiä niin että minä sanoin ne. Hyvä muistinen kun olen.
Teimme tanssielokuvaa vielä eteenpäin. Viimeinen kohtaus jota itse tein.
Jazz tunnilla kaikki mukana. Vähän perhosia vatsassa huomisesta esityksestä. Harkat meni silti hyvin.

Keskiviikkona oli joulujuhla. Aamulla teimme kerran läpi kaikki kolme tanssia. Ja sitten yleisö sisään. Jännitti, mutta mielestäni kaikki kolme esitystä meni hyvin! Oli hauskaa, varsinkin vikassa esityksessä (jazz. Vaikka olinkin ihan kuollut) kun heitimme yleisön päälle paperisilppua. Yleisökin varmaan tykkäsi :D
Muutkin joulujuhla esitykset oli hyviä. Biologian ryhmä luki tarinan, venäjän ryhmä teki tietokilpailun, englannin ryhmästä yksi soitti pianota tosi kauniisti ja drama ryhmä esiintyi parilla esityksellä. Ja lääkiksessä Esko piti komean puheen. Oli erittäin hauska joulujuhla!
Jouluruoka maittoi hyvin ja sitten siivoiltiin salia. Tämän jälkeen esitin teatteri monologin Sarille ja Helille. Meni ihan hyvin vaikka unohdinkin vikat sanat.
Pidimme myös loppukeskustelun tästä vuodesta. Tuli haikea olo.

Torstaina pidimme normaalit baletti ja jazz tunnin. Viimeiset tanssit. Haikeaa.
Iltapäivästä esitin muille opiskelijoille monologini. Meni yllättävän hyvin vaikka vähän unohtelinkin. Ei sitä kukaan huomannut. Pidin jopa esiintymisestä vaikka en olekaan kovin innokas näyttelijä.
Illemmalla lähdimme isommalla porukalla ulos. Ilta oli mukava vaikka tulikin jo valmiiksi ikävä kaikkia ihmisiä.

Kiitos Länsi-Suomen opistolle tästä syksystä! Iso kiitos keittiölle hyvästä ruuasta! Myös muulle henkilökunnalle kiitos! Erittäin iso kiitos ihanille opettajilleni joiden ansiosta yksinkin on ollut kiva olla tunneilla! Päässyt kehittymään ja saamaan oppia. KIITOS!
Ja kiitos vielä kaikille opiskelijoille joiden ansiosta en ole ollut yksin! Tulee ikävä, mutta tänne tulen vielä käymään!
KIITOS!

-Annis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti