lauantai 11. joulukuuta 2010

Viidestoista viikko

Oho, onpa menny jo monta viikkoa ja silti jotenki tuntuu etten oo ollu ku kuukauden täällä. Tokavika viikko Huittisissa.

Maanantaina oli itsenäisyyspäivä. Onnea Suomi!

Tiistaina aloitimme tunnit kehonhuollolla. Teimme pienten pallojen ja kuminauhan kanssa tuntia. Yllättävän hankala tuo kuminauha. Tarvi voimaa aika paljon, varsinkin kun sain uuden kuminauhan. Tunti oli taas erilainen joka oli hyvä asia. Uusia juttuja.
Nykytanssissa normaali tunti ja muisteltiin lopussa vanhaa loppusarjaamme. Oli yllättävän hyvin muistissa ja kiva taas tehdä.
Editoimme tanssielokuvaa improtunnilla. Yritimme karsia mahdollisimman paljon pois turhaa jotta keskiviikkona saisimme aikaan jotain. Noin suunnilleen puolet materiaalista lähti. Teimme myös trailerin. Oli todella hauska! Nauroin vain.
Jazztunnilla teimme esityksen loppuun ja kokeilimme tehdä vaatteilla.

Keskiviikkona editoimme koko aamupäivän. Menee yllättävän kauan. Ei keretty kuin puoleen väliin ja sekin oli raakaversio.
Iltapäivästä teatteritunti. Teimme esitystä läpi. Hiukan varmempi olo vaikka vieläkin sanojen muistamisessa on ongelmia.
Illalla vietimme nelossynttäreitä täällä: minun, yhden draamalaisen ja kahden lääkisläisen. Olimme tehneet kakun (jossa luki päällä anteeksi, koska se ei nyt ihan onnistunut) joka jopa melkein meni. Meno oli hyvää ja uskon että kaikilla oli hauskaa.

Torstaina aamulla balettia. Perustunti.
Jazztunnilla polvet alkoivat väittelemään vastaan. Muuten oli kiva tunti. Teimme sarjoja eteenpäin aika paljonkin. Yllättävän hyvin pysyin perässä. Kyllä tän 15 viikon aikana jotain on jäänyt päähän ja oppinut.
Nykykansantanssitunnilla teimme esitystä läpi ja viilasimme pilkkua. Lopputunnista venyttelimme ja rentouduimme. Hyvä viikonlopun aloitus.

Ensi viikolla on vika viikko. Esitykset ja hyvästelyt. En haluis vielä lähteä mutta kai se on pakko. Ensi viikosta tulee haikea, mutta toivotaan että muuten mukava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti