lauantai 27. marraskuuta 2010

Kolmastoista viikko

Tehtiin Sarin kanssa alkuviikosta nykytanssissa tiettyä tekniikkaa, joka on itseasiassa aika jumppamaista. Yllättävän kivaa se kumminkin oli ja rankkaa koska seuraavana päivänä huomasi vatsalihasten ja selän olevan aika jumissa.

Aloimme myös tekemään tanssielokuvamme juonta ja kuvauskohtia. Se oli aika aikaa vievää, koska täytyi miettiä jokainen kohtaus erikseen; kuvauskulmat, pituus, mitä seuraavaksi tulee jne. Lopulta saimme tehdyksi, ainakin minun mielestäni, hyvän lopputuloksen. Ensi viikolla pääsemme sitten kuvaamaan elokuvaa. Minun pitää keksiä siihen ruokala tanssin jonka muutkin oppilaat toivottavasti suostuvat tanssimaan.

Yhteis jazz tunnilla tehtiin jouluesitystä. Viime kerralla en itse päässyt tekemään, mutta nyt onneksi pääsin. Sarja on kovin afromainen, joka on hauska virkistys normaalille jazzille. Pääsee vähän revittelemään, jos ei jäädy yleisön eteen :D

Keskiviikkona iltapäivästä olin teatteri-ilmaisussa (yksin...). Tehtiin harjoitteita ja Anne antoi minulle tekstipaketin jonka joulukuussa ehkä esitän monologina. Sain myös harjoitteen kotiin jossa täytyy opetella sanomaan s:ä oikein. Nyt sanon sen kuulemma liian pääkaupunkiseutumaisesti :D

Torstaina Heli oli kipeä mutta sain tehtäviä mitä pystyin tekemään. Pidimme myös porukalla nykykansantanssi tunnin. Muisteltiin esitys sarjoja ja pidettiin kivaa.

Tänään eli lauantaina sain Sarin lähettämän s-postin missä oli Iittalan palaute. Ihan hyvä palaute ja jopa rakentavaa kommenttia.
Ensiviikolla sitten kuvaamme elokuvaa sekä tanssitaan lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti