lauantai 20. marraskuuta 2010

Kahdestoista viikko

Tällä viikolla oli vaihto viikko. Editointi kurssilla ei ollut kuin minä ja Katja, mikä ei nyt sinäänsä yllättänyt. Kaikki eivät edes tulleet koululle vaan opiskelivat kotonaan... Ekana päivänä katseltiin miten kamera toimii ja kuinka voi kuvata erilaisia juttuja. Oli ihan mukavaa vaikkakin ehkä hiukan turhauttavaa istua paikallaan.

Vasta keskiviikkona pääsimme tekemään jotain oikeasti mielenkiintoista: eli siis kuvaamaan kunnolla. Päätimme tehdä lyhyt elokuvan nimeltä Päiväni ilman oppitunteja. Pääsin näyttelemään pääroolia :D
Kuvaaminen oli yllättävän aikaa vievää, mutta kivaa. Varsinkin kun piti ottaa monta kertaa uudestaan ja miettiä kaikki valaistukset ja äänelliset asiat. Opettavaista touhua.
Illemmalla menimme Emman kanssa katsomaan Harry Potter -elokuvan, tietenkin tarkoituksena nähdä ammattilaisten kuvaamis taidot. (Taikasauvat oli mukana)

Torstaina sitten editoimme kohtauksista hienon kokonaisuuden. Ja vielä ekstra osion kämmeistä(ni). Heli piti meille iltapäivästä nykykansantanssin jossa enimmäkseen teimme esitystämme. Oli hauska päästä tanssimaan pitkästä aikaa.

Flunssa on vieläkin menossa mukana mutta nyt se ei estä niin pahasti toimintaa. Toivotaan että ensi viikolla se on jo ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti