keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Tanssikeitos muhimassa

Vaikka viimeinen viikko ennen joulua oli vain kolmipäiväinen, siihen mahtui valtavan paljon asiaa.  Opiskelimme kompositiota katsomalla Anne Teresa De Keersmaekerin kompositioanalyysin hänen teoksestaan Bartók. Kompositio käsitteenä ja käytännössäkin avautui taas aivan uudella tavalla. Pohdimme myös erilaisia lähtökohtia koreografialle.  Nämä ajatelmat saavat nyt muhia joululoman ajan ja saamme lisäillä niitä tanssisoppaamme keittymään pikkuhiljaa.

Tällä viikolla sukelsimme jazz-tanssin historian jännittävään maailmaan. Lisäksi kertasimme anatomiaa. Toiminnallisia harjoituksia tehtiin keskittyen erityisesti hartiarenkaaseen. Omalle keholleni tämä teki erityisen hyvää, harjoituksen jälkeen näytti siltä, että kaulakin olisi pidentynyt.

Jouluviikon aikana tuli mietittyä paljon kulunutta syksyä. Miten neljässä kuukaudessa onkin voinut tapahtua niin paljon. Tanssitaidelinja on ylittänyt kaikki odotukseni. Ilahduttavaa on ollut huomata ylittäneensä myös omat odotuksensa, nähdä miten paljon olemme kehittyneet syksyn aikana. Siitä kiitos kuuluu todella ammattitaitoisille, innostaville ja kannustaville opettajille <3 Tanssikevään alkamista odotellessa…

Syksyn kuluessa tuli ylitettyä itsensä monta kertaa ja muistikirjakin on jo puolivälissäEi kommentteja:

Lähetä kommentti