perjantai 8. joulukuuta 2017

Tukipintoja ja teatteri-ilmaisua

Viikkomme alkoi lempeästi improvisaatiotunnilla. Tutkimme kontaktipintoja toisaalta lattiassa ja toisaalta toisen kehossa. Tunnin aluksi etsittiin tukipintaa lattiasta ja sitten teimme harjoituksia tukipinnan löytämiseksi myös toisen kehosta. Tunnin lopuksi kokeilimme parin päästä saatavaa kontaktipintaa. Improvisaatiotunti oli jälleen jännittävä, mutta turvallinen matka tuntemattomaan.Asetimme tavoitteita joulukuun opiskelulle. Pikku hiljaa alkaa konkretisoitua se, että tanssitaidelinja on pian jo puolivälissä. Katsoimme nykytanssin näytetunnilta kuvattua videota. Tuntui mahtavalta huomata, kuinka olemme kehittyneet tämän tanssitaidelinjalla opiskellun 3,5 kuukauden aikana. Viikottaiset tanssitunnit ovat tuottaneet satoa niin nykytanssissa, jazztanssissa, baletissa kuin showtanssissakin.  Päällimmäisenä nousi kiitollinen mieli siitä, että on saanut mahdollisuuden kokea tämän sukeltamisen syvälle tanssin maailmaan.

Kehonhuollossa keskityimme tällä viikolla erityisesti lonkan avaamiseen. Pääsimme nauttimaan rentona loikoilusta, kun pari teki työn puolestamme. Opin, että näennäisesti helpolta ja pieneltä tuntuvalla harjoituksella saa ihmeitä aikaan koko kehoon, ryhtiin ja olemukseen sekä siihen, kuinka maadoittunut voi olla lattiaan nähden.

Teatteri-ilmaisussa ilottelimme ja irrottelimme oikein kunnolla, monologimme etenevät hurjaa vauhtia. Puvustustimme, maskeerasimme, kehittelimme roolejamme ja kuvasimme videolle monologejamme. On ollut suuri ilo päästä Annen ohjaamaksi. Ensi viikolla on jo tarkoitus esittää monologimme.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti