perjantai 15. syyskuuta 2017

Luita ja luomistaTällä viikolla tanssiryhmäläisten energiataso oli kummasti jo tiistaista lähtien suhteellisen alhainen... Onneksi ihana Heli kuitenkin ymmärsi tämän, ja rankan fyysisen treenin sijaan monilla tunneilla keskityimmekin anatomiaan sekä rauhallisempaan kehonhuoltoon.
Helin innostus anatomiaan todella tarttuu, ja lumouduin itsekin kehojemme rakenteista. Kävimme läpi mm. selkärangan ja lonkkien luustoa sekä lihaksistoa. Havainnollistamisessa käytimme apuna omia kehojamme tehden erilaisia harjoituksia, ja myöskin mystinen herra Kallo ilmestyi avuksemme.
T'ällainen herra seuraili treenejämme :^)Uusi oppiaine nykypäivän tanssitietous taas tarjosi jo heti ensimmäisillä tunneilla rautaisen annoksen performatiivisen tanssin historiaa ja mieltä avartavaa tietoa kaikesta siitä, mitä tanssitaide voikaan olla.

Torstain improsessio oli aivan huikea lopetus viikolle!
Kaikki väsymys haihtui vapaaseen liikkeseen ja toisen kopioimiseen keskittyessä. Leikimme siis peiliä tanssitwistillä; johtaja tanssi ja seuraaja kopioi liikkeet parhaansa mukaan. Itselleni oli yllättävän helppoa heittää itsekriittisyys nurkkaan ja vain antaa mennä ja nauttia ja tehdä kaikkea jopa vähän koomistakin. Uuden opettajamme Niinan sanoin, voit vain valita ensimmäisen mieleen tulevan idean ja mennä sen mukana. Se riittää. Heli taas korosti, kuinka tarkoitus on luoda materiaalia. Ja niinhän sitä sitten luotiinkin :~~)Piirsimme myös hurmaavat luuranko-omakuvat! Tarkoituksena testata, kuinka hyvin sitä oikeasti luustoa hahmottaakaan...Kiitos kaikille viikosta, maanantaina nähdään taas ❤
~Jenna M.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti