sunnuntai 2. joulukuuta 2012

MIKÄ VIIKKO!!! :DHuh huh mikä viikko tosiaan takana! Siihen mahtui niin monenlaista ettei tiedä edes mistä alottaa.
Maanantai alkoi ihanasti sillä Heli tuli takaisin parin viikon paussin jälkeen. Jälleen näkemisestä tuli lämmin ja rauhoittava olo :) . Iltapäivällä pidettiin koulukeskustelu,jossa puhuttiin hieman tulevaisuuden suunnitelmista ja mahdollisuuksista. Runodemoa treenailtiin hieman turhautuneissa ja äkäisissä merkeissä ja kovasti odoteltiin keskiviikkoa ja esitystä.
Tiistai toi mukanaan anatomiatunnin,jossa käsiteltiin lantiota ja päästiin Helin nykäritunnille ja venyttelemään kehonhuoltotunnilla. Runoemo hermoilut jatkuivat myös tiistaina,mutta illalla nähtiin erittäin inspiroiva ja mahtava tanssielokuva Blush. Leffasta sai paljon ideoita ja ehkä myös motivaatiota tulevaisuutta ajatellen. Kiitos siitä Helille,että toi leffan näytille. Tiistai iltana loppui öljy,mikä tarkoitti sitä että loppui asuntoloista lämpö ja lämminvesi.
Viimein tuli keskiviikko ja kauan odotettu runoemo esitys.  Ennen esitystä treenailtiin ja vielä vähän hermoiltiin, mutta kun esitykseen ei ollut enää kauaa alkoi mieli muuttua positiivisemmaksi ja odottavammaksi. JA MAHTAVAA ESITYS MENI TÄYDELLISESTI! Vaikka treeniä ei ollut takana tarpeeksi ja hermoiltu oli melkein jokaisissa harjoituksissa esitys meni hyvin ja saatiin todella hyvää palautetta ja huomasi myös itse nauttivansa esittämisestä. Hyvä tytöt !!! Ja kiitos Jassulle ja Iirikselle mahtavasta koreografiasta. Keskiviikkona ei edelläänkään saatu lämpöjä,jonka seurauksena Toivolaan syntyi "lämpöhuone" :) .
Torstaina oli Markon päivä ja siihen mennessä tanssisali oli jo niin kylmä ettei siellä voinut tehdä yhtään mitään. Pidettiin tunnit Aino Voipio salissa ja tanssittiin balettia lämpimästi pukeutuneina viiten paitaan, kolmiin kollareihin ja kahtiin villasukkiin sekä pipot päässä ja lapaset kädessä(ainakin jonkin aikaa). Pelättiin sen verran paikkojen hajottamista että seuraavlla tunnilla ei enää tanssittu vaan katsottiin Step Up-elokuvaa ja tarkasteltiin näkyykö elokuvassa tuttuja liikkeitä. Showtunnilla harjoiteltiin erilaisia hienoja nostoja esitystä varten. Iltapäivällä pidettiin vielä Hilima ja Onni-treenit ja siellä riemu repesi hauskaa esitystä tehdessä. Tunti kuitenkin päättyi dramaattisesti palohälytykseen, joka oli aiheeton ja lähti tyhjästä huoneesta.
Perjantai sai alkunsa yllättäen palohälytyksellä ja suoraan kesken unien alkoi raahautuminen kohti tupakkapaikkaa,johon palohälytyksen aikaan kuuluu kokoontua. Siellä värjöttelimme peittojen alla ja saimme kuulla että hälytyksen oli aiheuttanut sama tyhjä huone kuin edeltävänäkin iltana. Päivä jatkui kovalla lumipyryllä ja itselläni Toivolan vessa jameilla ja jutustelulla Jassun kanssa.(vessat olivat ainoat lämpimät paikat Toivolassa lämpöhuoneen lisäksi) Illalla laittauduttiin porukalla illan performing arts-ryhmän keikkaa varten,joka oli Brewer's pubissa. Keikka oli ihana ja mahtava ja kiitokset siitä koko PA-ryhmälle sekä Evanille ja Paulille,jotka myös olivat mahtavia esiintyjiä. Tanssiryhmä pääsi myös pyörähtämään lavalla. Jatkot part 1 oli Sinisessä karhussa,jossa laulettiin vielä karaokea ja sitten siirryttiin koululle ja jatkot part 2 olivat mahollisesti Toivolassa. Itse en ollut siellä vaan menin nukkumaan sillä aamulla oli Ouluun lähtö.
Kaiken kaikkiaan mahtavan tunnerikas viikko,joka parani loppua kohden,sillä myös lämmöt saatin takaisin perjantaina :) Nyt vähän lepoa ja soolon mietintää Oulussa,mutta ikävä jo nyt teitä höpönassuja <3

2 kommenttia: