lauantai 15. joulukuuta 2012

50 italialaista

viikko 49

Lämmöt oli tulleet jo takaisin, mutta silti me halusimme nukkua yhdessä samassa huoneessa toivolassa, missä meillä oli viisi sänkyä ja siellä olimme nukkuneet koko edellisen viikon, emmekä vielä halunneet luopuo yhteisestä nukkuma huoneestamme.
Meillä oli kaksi päivää vapaata, ennen kuin italialaiset tulivat valoittamaan koulumme :D ja nekin kaksi päivää meni harjoitellessamme sooloja! Tiistai yönä saapui italialaiset, meidän suomalaisten oli tarkoitus mennä nukkumaan ennnen kuin italialaiset olivat täällä, mutta emme ollenkaan huomanneet katsoa kelloa, kuin tommaso huusi, että "katsokaa ulos, bussi tuli". Tietenkin kaikki pisti äkkiä ulkovaatteet  päälle ja lähti juoksemaan päärakennukseen, päärakennus oli täynnä uusia kasvoja ja uusia nimiä tuli niin paljon ettei niistä muistanut yhtäkään enää aamulla. :D
Ensimmäinen ajatus lukujärjestyksestä oli todella pelottava, kaksitoista tuntia joka päivä ja suurin osa pelkkää tanssia, tunnettujen/tiedettyjen opettajien opetuksessa.
Loppu peleissä, ei meillä ollutkaan niin paljon tunteja kuin luuli tai niin haastavia kuin kuvitteli, toisin sanoen ei voinut muuta kuin kehua, tunnit olivat niin erillaisia ja ryhmä henki upea! Italialaiset ovat aivan mahtavia ihmisisä! :)
Ei kerennyt hirveästi tutustua uusiin ihmisiin kunnolla kun oli vain kolme päivää aikaa, mutta silti sieltä joukosta nousi pari ihmistä, joiden kanssa sujui juttu ja oli mukava olla!
Perjantaina meillä oli show esittettävänä, missä italialaiset esittivät ensin omia sooloja, WAU! ja sen jälkeen meillä oli yhteinen pätkä mihin me suomalaisetkin osallistuttiin, UPEAA! :p
Tämä viikko oli kyllä sanoin kuvaamattoman ihana viikko, se olisi voinut kestää vielä pidempääkin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti