tiistai 17. lokakuuta 2017

palautuminen


Viikko oli tähän mennessä raskain itselleni. Tuntui kuin olisin tulossa kuumeeseen mutten kuitenkaan. Hengästyin nopeammin kuin yleensä ja energia tuntui olevan poissa. Harmittelin uupunutta olotilaani kunnes Antin valmennustiedon tunnilla sopivasti käsittelimme aihetta. Totesin olevani hieman ylirasittunut ja stressaantunut. Ymmärsin antaa keholleni tarvittavan levon ja seurailin suurimmaksi osaksi kun muut harjoittelivat street askelia. Tämä oli varsin opettavaista sekä omista voima varoistani että seuraillessa muita. Valmennustiedon tunnit tulivat kuin tilauksesta oikealle viikolle. Käsittelimme valmennuksen tukitoimia kuten lepoa, lihashuoltoa, kokonaiskuormitusta, ylirasitusta ja ylikuntoa sekä harjoittelun jaksottamista.




       Virkistävää katsoa vierestä kun muut treenasivat, huomaan kaikkien kehittyneen jo valtavasti <3










                              Toisinaan katsoin ja kuuntelin opettajan roolista tunnin etenemistä.






Onnekseni oli teoria painotteinen viikko niin jaksoin pysyä mukana anatomian tunneilla. Kävimme läpi rintakehää, niiden luustoa ja lihaksistoa. Vatsalihaksia ja niiden toimintaa sekä lonkkaa. Selkeämpää opettajaa en näille tunneille osaisi kuvitella kuin Antti. On hienoa saada työskennellä monen eri opettajan johdolla.






Materiaalia anatomian tunnilta. Toistemme ryhtejä on tullut tarkasteltua edestä ja takaa muutamaan otteeseen. Mielenkiintoista kuinka kaikki olemme täysin samanlaisia mutta niin erilaisia.





Baletin tunnilla pohkeet pääsivät taas kunnolla töihin ja viikko loppui baletin didaktiikan kokeeseen.
Viikonlopun aikana täydellä levolla kunto alkoi onneksi jälleen palautua normaaliksi.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti