maanantai 27. maaliskuuta 2017

Videoita ja tuomarointia

Viikko alkoi mukavasti muutama viikko sitten kuvattujen nykäri- ja jazz- videoiden katsomisella. Itselleni nykäri oli positiivinen yllätys, mutta jazz herätti senkin edestä myötähäpeää..... Kannatukseni on ajoittais pelkästään hartioissa ja jännittyneisyyteni saisi vieressä olevat kivipatsaatkin näyttämään rentoutuneilta.

Viikon kohokohtana pääsimme tuomaroimaan aiempien vuosien SM- kisojen finaalisuorituksia edellisen viikon tuomarointitunnin pohjalta. Jo vartin videoita katseltuani olin vakuuttunut keskitymiskykyni olevan puutteellinen ja arvostukseni tuomareita kohtaan kasvoi hurjasti. Lopulta sain kuitenkin hommasta kiinni ja tuntui, että osasin erottaa hyvät esitykset ihan kivoista esityksistä. Raatimme oli kuitenkin niinkin erimielinen, että edes mitalisijoista ei päästy pisteytyksissä yhteisymmärrykseen.

Viikonloppuna opistolla vasta olikin menoa ja meininkiä, kun itse presidenttiehdokas Pekka Haavisto oli täällä vierailemassa. Hän piti hurjan hienon puheen ja otti yleisön hyvin haltuun. Ohessa tarjottiin kahvia ja lettuja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti