sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Kuvia sekä kymmenen syytä, miksi minulla oli hyvä viikko


1. Vaikka tulin stressaantuneena viikonlopun jäljiltä kouluun, jo ensimmäinen tanssitunti teki oloni paljon pirteämmäksi ja iloisemmaksi.
2. Ihmiset ympärilläni muistuttavat minua kauneudesta, jota en välttämättä muuten näkisi. Välillä on hyvä pysähtyä katsomaan kuinka kauniisti aurinko paistaa tanssisalin isoista ikkunoista.
3. Meillä oli aikaisempiin viikkoihin verrattuna paljon vapaata aikaa saleissa iltaisin. Mahtavaa kun on aikaa suunnitella musikaalia, treenata ja luoda omia juttuja, venytellä...
4. Pidämme keskenämme laulutunteja. Mikään ei ole ihanampaa kuin tietää, että voi laulaa sydämmensä kyllyydestä vaikka laulaisi nuotinvierestä tai ääni särkyisi välillä.


5. Tykkään historiasta, mutta sen tekee aivan erityiseksi, jos aiheena on tanssihistoria ja opiskelumenetelmänä karkeilla rakentaminen.

6. Meidän porukassa luovuus kukkii ja pienille taideteoksille on aina tilaa. Opin joka päivä heittäytymistä.


7. Uudet sarjat alkavat pikkuhiljaa painua mieleeni, joten voin yhä enemmän täyspainoisen muistelun sijasta myös nauttia liikkeestä.
8. Joskus on hetkiä kun opettajalla olisi kiire, mutta hän lähtee myöhässä tunnilta, koska haluaa jakaa ajatuksiaan ja viisauttaan meille.

9. Tiedostan joka hetki enemmän ja enemmän kuinka paljon minulla on vielä kehityttävää tanssissa, mutta samalla on ihanaa huomata välillä ne pienet askeleet, joita on jo ottanut eteenpäin.10. Meidän keittiöön oli ilmestynyt kukkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti