maanantai 28. marraskuuta 2016

Neljästoista tanssin viikko             Maanantaina aloitimme aamun itsenäisyyspäivän näytelmäharjoituksilla. Todella jännää ja huolestuttavaa näytelmän ja minun kannalta, että tosi moni meistä osaa jo repliikkinsä ulkoa. Minä siis en vielä kuulu tuohon joukkoon. Esiripun noustessa saamme nähdä harjoitusten lopputuloksen. Iltapäivän olimme Helin jazztuntien parissa ja näytelmä sai vähäksi aikaa unohtua mielestä jazzkoreografioiden kanssa työskennellessä.

           

            Tiistai saapui samanlaisena kuin maanantai, puolipäivää näytelmää ja iltapäivä nykytanssitunnilla ja oli meillä myös teoriaa nykytanssikentältä. Kävimme ulkomaiden tanssikouluja lävitse. Varmasti mielenkiintoista niiden jokaisen kohdalla, jotka miettivät kouluttautumista tanssintekijäksi.


            Keskiviikkona me kuvasimme jazz-ja nykytanssitunnit. Ne katsomme vasta joulukuun puolivälissä kun meillä ei ole yksinkertaisesti aikaa siihen ennen, Ja Helikin saapuu seuraavaksi vasta katsomaan soolojamme. Eli meillä on nyt pari viikkoa Annen (näytelmän) ja Sarin (soolotyöpajan) kanssa. Keskiviikko iltapäivän tutustuimme valoihin ja eli spotteihin joita käytämme sooloissamme. Saamme jokainen siis rakentaa myös valot niihin. Akvaarion ja muiden maagisten maiden valoja heijastui seiniin kun kävimme värikarttaa lävitse.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti