sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Tervemenoa Huittisiin!


Huittinen täältä mä tuuuun!   Ekat viikot opistolla ovat kuluneet aika hujauksessa. Alkuhuuman jälkeen on arki alkanut jo vähän tasaantua ja rutiinit tulevat pikkuhiljaa tutuiksi. On tässä ehditty jo nauraa ja itkeä yhdessä, treenata täysillä ja välillä myös vähän höllätä ja ottaa rennommin. Porukka, joka meillä on tänä vuonna täällä koossa on kertakaikkisen mahtava. Jo heti parin ensimmäisen päivän jälkeen ei ollut enää epäilystäkään siitä, etteikö me tehtäisi tästä vuodesta yhdessä huikea. Ja tottakai myös opettajat ja muu henkilökunta toivottivat meidät heti alusta alkaen lämpimästi tervetulleiksi ja pitävät huolen, että meillä on täällä koitoisat oltavat.


    Itse opiskelutkin ollaan saatu jo suht tehokkaasti käyntiin. Saleilla ollaan tanssahdeltu baletin, nyky- ja jazztanssin meinigeissä, sekä lisäksi ollaan fiilistelty improa ja kontaktityöskentelyä. Myös sooloprosessit pyöräytettiin aluilleen jo tokalla viikolla joulun alle valmistuvaa spektaakkelia silmälläpitäen.
Tanssisalien ulkopuolella opiskeltiin lukuaineina ankarasti anatomiaa ja fysiologiaa ekoilla viikoilla, ja nyt on takana myös muutamat tunnit didaktiikkaa Performing Arts-ryhmän kanssa. Aina silloin tällöin kuokimme aamuisin myös PA-ryhmän laulutunneilla ja lauluoppeja käytiinkin testailemassa jo karaoke-illassa. Taitaa kuitenkin vielä parit tunnit tarvita ennenkuin meistä on PAlaisille haastetta.


   Ja koska ahkera opiskelu vaatii myös antoisaa vaapaa-aikaa, on tässä näiden viikkojen aikana tullut vietettyä laatuaikaa yhdessä myös koulutuntien ulkopuolella. Suurin osa meistä asuu opistolla, joten yhteiset illanistujaiset ja keskiviikon saunaillat alkavat olla jo aika vakio, mutta kirsikkana kakun päällä olemme ehtineet jo viettää myös synttäreitä ja tupareita yhdessä täällä Huittisissa.    Ja onko mitään sen parempaa kuin kouluporukka, jonka kanssa viihtyy paremmin kuin hyvn myös vapaa-ajalla :)

Muutamaa vajaa dancers&PA edustus 

.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti