torstai 21. maaliskuuta 2013

viikkonumero 12

Näin sitä on jälleen menty viikko. Teimme Sarin kanssa ryhmäproduktion parissa töitä maanataina, tiistaina ja keskiviikkona. Tämä oli toinen peräkkäinen produktioviikko, ja oli turhauttavaa ettei ollut ehtinyt työstää vielä edellisenkään palautteita. Lienee kuitenkin syytä totutella tahtiin, jos alalla aikoo työskennellä.
Alkuviikosta tuntui, ettei koreografioistamme mitenkään voi tulla eheää kokonaisuutta. Keskiviikkona lopettaessa mietin kuitenkin, että kyllä näistä erimuotoisista palasista jonkinlainen kuva saadaan. Jopa oli kielikuva..
 Murtunut solisluuni sallii minun tanssivan kahdessa koreografiassa. Yhteensä niitä on kahdeksan (tai kolmetoista, laskutavasta riipuen) ja treenejä koulun jälkeen. Tytöillä on kaksitoista tuntisia päiviä, ja stressi rutisee aamuisin (ja hepuloi iltaisin). Itse jännään lähinnä että ehdinkö saamaan koreogafiani säällliseen kuntoon ajoissa.

Tänään torstaina tanssimme Markon balettia ja jazzia sekä katsoimme showtanssin sm-kisoja videolta.Oli ensimmäiset tanssitunnit, joilla sain jo melkein tanssia (vieläkään en saa nostaa vasenta kättä hartialinjan yläpuolelle, enkä varata sille painoa). Huomaan menneeni selkeästi taaksepäin tänä sairaslomakuukautena, turhauttaa. Tässä vaiheessa paranemista se on kuitenkin vain hyväksyttävä ja ajateltava kuinka paljon on kokonaisuudessaan jo kehittynyt tänä vuonna. Havahduin tänään huomaamaan koko ryhmämme harppauksen baletissa.
 Lähdemme tänään Ouluun vapaaehtoisiksi Arktisiin Askeliin. Kiva nähdä Heliä pitkästä aikaa. Nyt pakkaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti