tiistai 5. maaliskuuta 2013

Poweripäivä


Google search abdominal muscles / http://www.muscle-fitness-tips.net/

Tanssia aamuyhdeksästä iltakahdeksaan. Tuntuu oikeasti todella hyvältä! Tämä on juuri sitä mitä kaipaan. Nyt tehdään töitä! Meitä on kahdeksan koreografia ja yhdeksän produktiota meneillään yhtä aikaa. Harkka-aikoja jaetaan kalentereiden kanssa ja nipistetään ruokatauosta. Tiedän olevani erittäin tyytyväinen huhtikuun puolessa välissä. Ryhmäkoreografiat esitetään keskiviikkona 10.4. 

Päivä alkoi baletilla. Olen iloinen, että Heli käy korjaamassa asentojamme niin usein. Parasta oppia on, että saa palautetta, jota työstää. Nykytunnilla mentiin eteenpäin eilisestä. Iltapäivän impro oli I-H-A-N-A-A! Tällä improtunnilla pääsin noin puoleksi minuutiksi tanssi-impron, musiikin, mielikuvien ja kontaktin täydelliseen hyökyyn, joka tuli sisältä ja vei mukanaan. Jazzissa muisteltiin syksyltä kesken jäänyttä koreografiaa. Tutut jutut toimii sillä mun mieli on vielä Milanossa.

Päivän oivallus: Vatsalihasliikkeen voi tehdä pelkällä päkillä (Rectus abdominis) tai sitten ottaa mukaan myös treeniä kaipaavat ulommat vinot vatsalihakset (External abdominal oblique).

Sata hengitystä ja puuron keittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti