torstai 6. syyskuuta 2012

Eka viikko tanssitaiteen linjalla

Moi kaikille lukijoille!

Maanantaina 3.9 alkoi eka opiskeluviikko täällä kodikkaassa ja ihanassa paikassa Loimijoen rannalla. Viikko oli ainakin itselleni tutustumista ja tunnustelua, ja välillä tuntui myös hieman raskaalta kaikki uudet jutut ja kuviot. Nyt olen kuitenkin jo tottunut ja oikein mukavalta on tuntunut. Viikko ei kuitenkaan ole tuntunut yhtään perinteiseltä opiskelulta vaan erityisesti kaikki tanssiin liittyvä on ollut tosi hauskaa. Tietysti välillä  
harjoittelu on ollut fyysisesti rankkaa, mutta sekin on ollut vain hyvä asia

Viikko on ollut tosi antoisa ja olen saanut kokeilla itselleni uusia juttuja, kuten nykäriä, improa ja kehonhuoltoa totutusta poikkeavalla tavalla. Myös teatteri-ilmaisuun liittyvät jutut olivat mulle uusia.Torstain jazz- ja baletttunnit olivat aivan ihania, uusi opettaja toi mukanaan myös uusia tapoja työskennellä.Viikon aikana tuli valtavasti uutta oppia. 

Koulun ilmapiiri on muuten rento ja ihmiset ovat mukavia. Kiitos ryhmämme tytöille kannustavasta ja hyvästä ryhmähengestä, jokainen on varmasti saanut tuntea olevansa vain ja ainoastaan oma itsensä. On tunne, että vuodesta täällä on tulossa aivan mahtava ja tulemme varmasti jokainen kehittymään sekä tanssijoina että ihmisinä paljon.

Nyt käyn hakemassa pihan omenapuusta omenan ja menen sitä syöden ihastelemaan ja mietiskelemään joen rantaan... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti