sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Viides viikko

Viime viikolta jäi kirjottamatta, mutta nyt taas kirjoitetaan.

Meillä oli maanantaina teatteri-ilmaisua jossa olin Monan(opiskelee teatteria) kanssa kahdestaan. Olimme viime viikolla valinneet runot joita kävimme nyt läpi. Ruokailun jälkeen aloimme opettelemaan niitä ulkoa ja muokkaamaan niistä esitystä (teemme english draman kanssa yhteisen esityksen jossa on teatteria ja vähän tanssia). Harjoituksena vedimme näkymätöntä köyttä ja vuoronperään sanoimme runon säkeitä. Tunti oli todella mielenkiintoinen, vaikka kesti hetken ennenkuin pääsi sisälle kunnolla.

Tiistaina pääsi taas tanssimaan ja Sallakin oli paikalla. Työstimme paljon sooloja Sarin johdolla. Esitimme vuoronperään ja kokeilimme erilaisiin musiikkeihin; miten musiikki vaikuttaa liikelaatuun ja tekemiseen.
Iltapäivästä jazz tunnillemme tuli taas muitakin opiskelijoita ja oli mukavaa päästä tanssimaan isommassa ryhmässä.
Illalla harjoittelin sooloa yksin salissa. Sain jopa jotain tehtyä enkä vain maannut maassa miettien...

Loppu viikon olinkin yksin tunneilla. Keskiviikkona opiskelin enimmäkseen tanssinhistoriaa, joka on yllättävän mielenkiintoista. (voitin myös illalla biliksessä! Pakko mainita, koska en koskaan voita siinä!)
Torstaina alkoi hiukan henkinen väsymys ottaa ylivaltaa ja oli vaikea keskittyä. Muuten oli oikein kivaa.

Viikko oli taas hyvä, vaikkakin pientä henkistä väsymystä oli havaittavissa. Oli ihana päästä käymään kotona nyt viikonloppuna kun on ollut Huittisissa kolme viikkoa putkeen. Huomista odotellessa.

-Annis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti