lauantai 9. lokakuuta 2010

Kuudes viikko

Maanantaina tuli tietoon että olen sitten virallisesti yksin tanssilinjalla. Nyt päätetään sitten että jatkuuko opetus joulun jälkeen vai miten tehdään. Saa nähdä :)

Alkuviikosta työstin sooloa taas. Oon saanu jopa jotain aikaseksi, nyt vaan pitäs saada tehtyä siitä mielenkiintoinen katsojille.
Keskiviikkona opiskelin tanssinhistoriaa ja tutkin lehdistä leikattuja tanssiarvosteluita. Itseasiassa se oli aika mielenkiintoista nähdä mihin kaikkeen kirjottaja oli ottanut kantaa ja kuinka paljon. Oliko kirjottaja kertonut historiaa, kuvaillu liikettä vai kertonut omaa mielipidettään.

Torstaina tuntien jälkeen sekä perjantaina olin teatteri tunneilla, koska työstämme esitystä english draman kanssa. Meillä on runoja joita lausumme ja sen pohjalle teemme pienen esityksen. Itseasiassa se kestää noin puolituntia joka on yllättävän pitkä aika...

Takareidet on tullut tällä viikolla tosi kipeiksi ja se estää venyttelyn. Muuten on oikein hauska viikko ollut. Opiskelijakunnassa ollaan suunniteltu ensi viikolle Olympialaisia sekä joku on saanut rakkauskirjeenkin ovelleen. Saa nähdä kuka sen saa ensi maanantaina.... Salaisia ihailijoita löytyy kaikille.

-Annis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti