torstai 5. marraskuuta 2015

Heipsun täältä marraskuiselta syyslomalta!

Hassua kuinka nää viikot menee niin salamannopeeta tahtia ohitte. Silti tuntuu, että kun Huittisista kotiutuu, minne kotiutuukaan, tulee aika nopeasti jo ikävä takaisin. Kertonee onneksi vain siitä, kuinka nopeassa ajassa koulumme opiskelijat, opettajat ja ympäristö on tullut rakkaaksi. Tässä pieni valaistus viimeiseen kahteen viikkoon ennen lomaa!


Viikko 43 meni aluksi hiukan palautuessa edellisviikon dramatunneista ja näytelmästämme.. Se oli ihanalla tavalla aika tunteidentäyteinen viikko ja se pyöri vielä kovasti mielessä, kunnes meidät palautettiin maantasalle iskien anatomian ja psykologian koe eteemme heti tiistaina. Haha! Kouluvuoden ensimmäinen koe! Onneksi, panikoinnistamme huolimatta, suurinosa meistä selviytyi siitä kunnialla. (Kiitos edellisillan teho-opiskelun!) Siitä arki alkoikin rullata jälleen tavalliseen tapaan. Italialaiset lähtivät ja jättivät meille Eleonoran vaihto-opiskelijaksi kahdeksi viikoksi. Saimme vallata oman tanssisalimme takaisin, joissa tanssitunteja meille piti Heli, Marko sekä ihana Eleonora, joka piti meille toivomamme hiphop-tunnin. Mukaan mahtui myös Evanin tuottamiskoulutusta, jossa kävimme läpi produktion tuottamisen.

Viikko 44 alkoi Markon päivällä ja didaktiikan kokeella. Saimme siis osoittaa kirjallista osaamistamme toistamiseen, tällä kertaa balettisanaston tiedollamme, jota jo muutaman viikon olimme opiskelleet. Sitä se didaktiikka siis on; opetellaan ne upeat ranskankieliset sanat, joita kuullaan tanssi- ja erityisesti balettitunneilla jatkuvasti. Loppuviikko olikin Sari Palmgrenin ohjaamaa tanssahtelua! Pääsimme sytyttämään sooloprojektin liekin uudelleen ja työstämään sooloja hänen kanssaan. Syyslukukautemme huipentuu siis tanssitaiteenlinjalaisten omiin sooloihin. Muuten tunnit Sarin kanssa kuluivat nykytanssin, pilateksen sekä komposition ja improvisaation parissa. Muuta ohjelmaa viikkoon toi koulumme oppilaskunnanhallitus, joka järjesti vapaa-ajan riennoksi opiskelijoille hauskat halloween pirskeet!

Kaikenkaikkiaan todella ihanat ja tapahtumarikkaat viikot opistolla taas takana. Olen todella onnellinen että saan opiskella näin kannustavassa ja samanhenkisessä ympäristössä, upeassa koulussa ja lisäksi viettää illan vapaa-ajat myös samaisten ihanien ihmisten seurassa! :--) <3

Tehtiin reissu Treelle tsiigaamaan lempparibändiä!
Halloweenjuhlahumua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti