perjantai 12. huhtikuuta 2013

dagenefterdagenefter..

Ulkona on loskaa ja valoisaa ja minun pitäisi aloittaa koko prokkiksen summaus. Edeltävällä viikolla meillä oli kaksi esitystä. Viimeinen oli keskiviikkona ja siitä lähtien ovat aivot ja kroppa olleet lomalla.

 Maanantaina väännettiin ensin sali jätesäkeillä mustaksi laatikoksi ja sitten aloitettiin vielä ryhmäkoreoitten kenraalit seitsemältä. Yli kaksitoistatuntinen työpäivä.
 Tiistaiaamuna heräsin jännitykseen. Ensi-ilta alkoi 18.30 ja koko päivä meni valmistautumiseen. Mutta se kannatti!
 Keskiviikkona oli toinen näytös kello kolme ja näytöksen jälkeen meillä oli henkilökohtainen palautesessio ja tilanpurku. Kirjoitimme myös toistemme selissä oleviin lappuihin  oman palautteen. Illalla huutokauppasin rekvisiitaksi raahamaani teinivaatteet. Sitten saunoimme ja biletimme venäläisten kanssa.
 Torstaina tuli Marko ja minä menin sairaalaan solisluun jälkitarkastukseen. Elin uskossa että ensi viikolla saisin jo aloittaa hikipääsykoepreppaus -treenin, mutta ilmeisesti luutuminen viekin vielä toisen kuukauden. Näinpä...

Tänään ei ole ollut aurinkoa ja avasimme Maijun kanssa Outokummun kutsukirjeet. On kivaa ettei tarvitse mennä pääsykokeisiin yksin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti