perjantai 1. helmikuuta 2013

vko 4


MA: Tänään oli Merja-päivä. Tanssianalyysiä ja jazzia. Hauskaa huomata että tajuaa jotain jazzista, etteivät sarjat ole vain yhtä epämääräistä liikettä toisen perään. Olen kirjoitellut motivaatiokirjettä ulkomaille viime viikonlopun, menemme huomenna katsomaan illalla Tampereelle esitystä. Tämä viikko lienee menevän harmillisesti kirjoitteluun ja koneen ääressä istumiseen. Minä yritän olla matkalla Itävaltaan, Maiju menee kolmeksi viikoksi Italiaan, Roosan Italia tulee tänne, Johanna, Jassu ja Iiris miettivät opetustunteja, Jennalla käy isoja muutoksia.. kaikilla on elämää, jota on suhteutettava kouluun. Silti ollaan yhdessä.
 Iiris täytti 20. Tänään oli tosi kylmä. Yritän mennä treenaamaan mutta sali on täynnä golffareita. Jassun ja Roosan huoneessa on hiiri joka syö hampurilaisia. Pelkään ettei minusta tule tanssijaa, ettei pelkkä tahto riitä.

TI&KE: On ollut raskas viikko. Ei fyysisesti ja ehkä osittain siksi. En ole ehtinyt venyttelemään kolmeen päivään ja tukoksia on. Ei ehdi myöskään treenaamaan iltaisin, sillä pitää koko ajan tehdä jotain paperitöitä. Ja kohta alkaa ryhmäkoreografian suunnittelu- ja kesätyöhakukausi. Aamuisin rikon deodorantteja ja sottaan lattioita liimaan. Ärsyttää niin, ettei meinaa sängystä päästä. Suojasää, tammikuu prakaa. Sataa lunta joka sulaa heti maahan. Ei voi luistella.
 Eilen oli Heliä; nykyä ja jazzia. Pidettiin aamulla oma balettitunti Maijun kanssa. Sitten lähettiin klo 16 Tampereelle kattomaan MobitaDanscon esitystä. Siitä pitää tehdä tanssianalyysi.
Tänään oli akrobatiaa, nykyä ja jazzia. Tehtiin akrobatiassa oma sarja tuolin kanssa. Kaikilla tuli taas omanlaiset. Akrobatiaa on jäljellä enää pari kertaa. Sääli, sillä nyt vasta osaa perusteet sillä tavalla että niistä voisi jatkaa. Nykytunnilla meitä tanssi vain neljä, muissa riehui vatsatauti. Ryhmä pienenee muutenkin, Tiia lopettaa. 
  
TO: Tanssia melkein koko päivän. Helin kanssa koska Marko on kipeä. Aamulla oli balettia, muistin sarjat melkein jo itse! Seuraavaksi oli jazzia ja vähän turhautti kun en muista vielä kaikkia mutta tiedän ainakin kaikki liikkeet. Hypittiin maneesissa. Se oli kivaa sillä huomasin oppineeni mistä ja miten ponnistaa. Loppusarjassa hiomista. Meitä oli vain viisi tunnilla ja kun äänekkäimmät, (tai lähinnä JassuJ) oli poissa, oli hiljaista. Ihan hyvä silti välistä näin pienemmällä porukalla, voi hioa omia ongelmakohtia. Tiia lähti tänään L. Hyviä juttuja sulle! Toivottavasti nähään taas pian. Maiju puhuu sen lähdöstä Italiaan, Tiia halaili jo, Jennankin pelkää livistävän.. on jotenkin kummallinen lopetusfiilis. Mutta kai se menee ohi. Nyt menen treenaamaan.

PE: Merjan tanssianalyysin tunti vain neljällä osallistujalla oli hyvä, saatiin puhua kaikki paljon käsitellä vähän laajemmassa mittakaavassa analysointia (ja tanssia). Saatiin kritiikit kritiikkeihin. Tiistaina päätettiin, ettei puhuta tanssiesityksestä ennen perjantaita. Se oli vaikeaa. Sääliksi kävi niitä jotka eivät päässeet tänään tunnille purkamaan esitystä. Kirjoitamme uudet kritiikit jazztanssiesityksestä, jonka katsoimme nauhalta. Merjan jazztunti ovat erilaisia kuin ne mitä Marko ja Heli vetävät. Tämänpäiväinen tunti oli minulle haastava. Näiden kuukausien aikana huomaa kuitenkin kehittyneensä turhautumisen suodattamisessa. Maiju lähti juuri maailmalle rinkka selässä ja teemuki kourassa. Oppimisia ja oivalluksia Italiaan! Seuraavat kolme viikkoa treenaillaan Skypen kanssa. Tänä viikonloppuna täällä ei ole kuin minä ja kipeä Johanna-parka, kummallinen fiilis täällä tyhjässä Toivolassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti