maanantai 26. marraskuuta 2012

viikko 47

maanantaina oli viimeiset tanssinhistorian tunnit tältä vuodelta. Tanssinhistoria on todella kiinnostavaa, mutta kaikkea on vaikea muistaa, mielenkiintoisimmat aikakaudet jäivät hyvin mieleen, asusteet ja tanssi tyylit.
Sooloja on aherrettu koko viikko, se viel oman aikansa ja niitä on pakko treenata paljon koulu ajan ulkopuolella, mitä enenmmän jaksaa ahertaa sen parempaa jälkeä tulee! Teatteri ilmaisun esitysksen koreografiaa ollaan yritetty treenata mahdollisimman paljon, mutta aikataulut ei tietenkään osu niin hyvin kaikilla yhteen kuin toivoisi ja soolot lisää pientä stressiä, että mielummin harjoittelisi sooloa kun teatterin koreografiaa, mutta on tässä vielä aikaa tehdä sooloa pari viikkoa :)

Soila kokeili ja mietti jos tämä olisi soolo esine... :DMaiju toi meille tuliaisia italiasta (italialaista suklaata), koska hän oli viettänyt koko syysloman italialassa!
NAM! kun oli hyvää, kolmea eri makuakin, tummasuklaa, maitosuklaa ja valkosuklaa :)

Viikko meni tosi nopeasti, syynä varmaan oli kun oli jotain mitä odottaa, minä odotin viikonloppua, koska lähdin italialaisten kanssa helsinkiin, lähdin esittelemään vähän meidän pääkaupunki seutua! Kävimme satamassa, tuomio kirkolla, ravintola tornin katto terassilla, rautatie asemalla, eduskuntatalolla ja kiasmassa katsomassa taidetta!


 Kiesmasta löytyi taidetta, mikä sai tanssijankin innostumaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti