sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Viikko 20 Viimeinen kouluviikko

Viimeinen kouluviikko alkoi kivasti.
Manantaina ja tiistaina treenasimme loppuproduktiota ja teimme läpimenoja. Lopputyö rupesi näyttämään jo ihan hyvältä niin, että oli hyvä mieli esittää se muille :).
Keskiviikkona meillä oli viimeinen koulupäivä. Oli lopputyön esitykset esiinnyimme kaksi kertaa. Ensimmäiseen esitykseen tuli koulun muita oppilaita ja toiseen esitykseen tuli meidän vanhempia ja muita ihmisiä. Oli todella kivaa päästä pitkästä aikaan oikein kunnolla esiintymään :). Oli todella kivaa päästä esittämään lopputyö muille opiskelijoille. Kuulin että monet olivat tykänneet meidän esityksestä. Esityksen jälkeen vietimme luokan kesken koulun päättäjäisiä. Saimme todistukset ja kukat ja söimme kakkua ja omenapiirakkaa. Samalla juttelimme vielä yhdessä meidän esityksestä ja tästä keväästä.
Olen tehnyt vuoden aikana paljon sellaista mitä en ole koskaan aikasemmin päässyt tekemään. Olen myös oppinut paljon uusia asioita ja kehittynyt tanssijana todella paljon. Olen saanut uusia ihania kavereita :).
Oli todella mahtava lukuvuosi tanssitaidelinjalla. Tästä vuodesta jää hienoja muistoja ja tulen aina muistamaan tämän vuoden. Tulee kova ikävä kaikkia tanssitunteja ja jään kovasti kaipaamaan niitä. Kiitos kaikille ihanille opettajille tästä vuodesta! :)

Suosittelen kaikkia jotka ovat kiinnostuneita tanssista hakemaan Länsi-Suomen opiston tanssitaidelinjalle! :)

Hyvää kesää kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti