sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Viikko 9

Helmikuun viimeinen viikko alkoi Helin nykytanssilla, joka oli kiva tunti:). Maanantai päivä jatkui improvisaatiolla, jossa opettaja käski meitä kehittämään omaa liikettä ja samalla piti puhua ääneen lauseita ja sanoja oli hauska tunti. Viimeisellä tunnilla meillä oli kehonhuoltoa, jossa teimme jumppapallon kanssa erilaisia liikkeitä ja venytyksiä.
Tiistaipäivä alkoi balettilla, jonka jälkeen oli nykytanssia. Lounaan jälkeen Liisa piti meille itse suunnitteleman jazztunnin oli kiva tunti. Viimeisellä tunnilla meillä oli teatteri linjalaisten kanssa jazzia.
Keskiviikko alkoi kehonhuoltotunnilla, jossa meillä oli keppijumppaa ja kuntopiiri. Tahti oli niin kova, että tuli ihan hiki:). Sen jälkeen oli nykytanssia ja oli kivaa. Viimeinen tunti oli taas teatteri linjalaisten kanssa jazzia. Oli kyllä kivat kolme päivää, kun Heli oli taas meitä opettamassa:).
Torstaina Marko tuli opettamaan meitä. Päivä alkoi jazztanssilla sen jälkeen oli nykytanssia, jossa pääsimme improvisoimaan. Viikon viimeinen tunti oli jazzin didaktiikkaa, jossa kävimme läpi jazzliikkeiden nimiä ja lopuksi meidän piti tehdä yhdessä näistä liikkeistä pieni koreografia. Oli kiva torstaipäivä, kun Marko oli opettamassa meitä:). Oli muuten kiva viikko, vaikka mulla oli välillä vähän huonojakin päiviä. Odotan innolla jo uutta viikkoa:).

-Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti