sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Kolmas viikko

Maanantaina heräsin kuuden aikoihin ja nousin siinä seitsemän pintaan Volkswagen golffini kyytiin. Koko matkan jännitin hieman uuden opettajani tapaamista; Juha Korhonen oli vain mystinen hahmo mielessäni. Pieni pelko velloi sisälläni siitä että kovaa lihaskunnon testausta tulisi heti maanantai aamusta, ja juuri silloin kun olisin tässä pirskatin flunssassa.
Mutta ei, Juha Korhonen yllätti iloisesti ihanalla anatomian täyteisellä päivällä! Rannehan siinä kärsi, mutta mielummin se kuin keuhkot ulos yskiminen. Olin kyllä kiitollinen.

Aikasin nukkumaan ja pirteänä tiistai aamuun.

Tiistaina jatkoimme anatomialla, mutta iltapäivästä pääsimme tutustumaan hieronnan ja kehonhuollon saloihin. Myös ruokailu tottumuksiamme kävimme läpi, tai no Annis kävi, minä kun en ole syönyt normaalisti varmaan kolmeen viikkoon (yhä tämän flunssan takia... -.-). Iltapäivällä pääsin myös tutustumaan terveydenhoitajan huoneen saloihin, tarkastin hieman yleiskuntoa, ja terpparihan olikin niin järkyttynyt esim korvieni punaisuudesta että sain lähetteen koululääkärin vastaanotolle, heti keskiviikko aamuksi.

Keskiviikkona saapui taas uusi opettaja ! Ja meitsihän sitten vietti alkupäiväänsä lääkärillä, ja apteekissa hakemassa lääkkeitä. No, kun viimein saavuin LSOlle takaisin, esitteli Merja Koskiniemi itsensä.

Ensimmäiset tuntimme vietimme tanssihistorian saloissa, jotka käsittelivät esimerkiksi baletin kehittymistä eri vuosikymmenillä. Se oli mielenkiintoista, mutta Anniksella ja minulla oli pieni pelko tulevasta Jazztanssi tunnista (ihan vain flunssiemme takia). Onneksemme Merja oli ymmärtäväinen ja siirsi Jazztanssi tunnin sitten ensi viikkoon, joten jatkoimme tanssihistorialla vielä kolmannen tunnin. :>
Keskiviikko päivä päättyi tanssianalyysiin, joka koostuu monesta osasta. Aloitimme tanssianalyysissä musiikin "laskemisesta" ja jaettelusta osiin (A,B,C), katsotaan mihin päädymme ensi viikolla !

Torstaita vietimmekin perinteisesti Helin kanssa. Helikin oli ymmärtäväinen minun ja Anniksen flunssa tiloista, joten pääsimmekin baletti ja jazz tunneilla tekemään enemmän rentoutus ja venytys harjoituksia kuin itse sarjoja. Rentoutus harjoitukset olivat omat lempparini ! Oli aivan ihanaa, maata maassa ja antaa muiden tehdä liikkeitä puolestasi, ja keskittyä vaan rentoutumiseen. :))

Omasta mielestäni koko viikko oli ihanan löysä, jos näin voi sanoa. Pääsin itse ainakin mukavasti keskittymään flunssasta parantumiseen, joten kiitos kaikille opettajille ymmärryksestä ja kivasta viikosta !! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti